Kurssille ei voi tällä hetkellä ilmoittautua

Avaa äänesi kestämään ja tee vaikutus!

Rakenna itsellesi selkeä äänenavausrutiini ja äänesi loistaa!
Tehokas äänenavaus asiantuntijoille

Onko sinulla sanottavaa?
Haluatko saada äänesi kuuluviin?

Oletko koulutettu ja kokenut työntekijä tai yrittäjä, ehkäpä asiantuntija- tai esihenkilöasemassa, mutta et saa parasta osaamistasi ja ideoitasi esille, koska äänesi ei toimi parhaalla mahdollisella tavalla?

Pelkäätkö astua parrasvaloihin kouluttamaan tai presentoimaan, koska äänesi on pettänyt sinut niin monta kertaa? Ja tuo pelko aiheuttaa sen, että luovut kiinnostavistakin tehtävistä.

Haluatko vaikuttaa ja vakuuttaa kuulijasi? Sinulla on sanottavaa, ideoita, mielipiteitä ja osaamista - mutta koet, että puhetapasi on ristiriidassa sisältöosaamisesi kanssa?

Voit itse harjoittaa äänestäsi kestävän ja vaikuttavan!


Suutarin lapsella ei ole aina kenkiä, sanotaan. Myöskään tällä Ääniräätälillä ei ole aina ääntä. Olen ollut kouluttajana ja laulajana usein tilanteessa, jossa olisi ollut parempi luopua työtehtävästä, kuin yrittää läpi harmaan kiven.  Ääni ei ole aina ollut aivan parhaassa - jos minkäänlaisessa -työkunnossa.

Olen toki laulajana oppinut käyttämään ääntäni oikein ja teknisesti hyvin, mutta se ei juurikaan auta, jos perusasiat terveydentilassa ei ole kunnossa. Siispä - useammin kuin kerran olen joutunut ottamaan lusikan kauniiseen käteen ja rakentamaan ääneni uudelleen alkutekijöistään.

Silloin avukseni on tullut oma osaamiseni ja tietoni äänen toiminnasta ja sen lainalaisuuksista. Mikään ei kuitenkaan korvaa tietoista ja äänielimistöä kunnioittavaa harjoittelua.

Ja se on asia, jonka sinäkin voit oppia! Ja sen minä haluan nyt opettaa sinulle!

Seitsemän askeleen rutiini ja olet lähempänä kestävää ja vaikuttavaa äänenkäyttöä! 

Äänen lämmittely ennen vaativia puhetehtäviä, Teams-palavereita ja live-esiintymisiä ei ole rakettitiedettä. Jotkut äänenavauksen harjoitukset ovat sinulle tuttuja jostain muusta yhteydestä.

On kuitenkin ensiarvoisen tärkeää, että teet harjoitteet  oikein ja oikeassa järjestyksessä.  Sitäkin tärkeämpää on, että teet harjoitukset tietoisesti ja keskittyen. 

Tämän opetan sinulle, mikäli olet valmis käyttämään 10 minuuttia työpäiväsi alussa äänesi avaamiseen!

Seitsemän askeleen ohjelmassa opetan sinulle helpon äänenavausrutiinin, josta et enää halua luopua, koska se auttaa sinua joka päivä menestymään paremmin puhujana, vaikuttajana ja johtotehtävissä!

Mitä sanottavaa sinulla on maailmalle? Ota oma äänesi haltuun ja kerro se kaikille! 

Älä jätä sanottavaasi omaksi tiedoksesi, vaan avaa äänesi ja kerro siitä koko maailmalle selkeällä, vahvalla ja kestävällä tavalla! Minä haluan auttaa sinua siinä! Se ei ole ollenkaan niin vaikeaa tai aikaa vievää, kun voisit luulla.

Pieniä harjoitteluhetkiä arjessa ja isoja oivalluksia! Uskoakseni olet lukemassa tätä sivua sen takia, että olet kehitysmyönteinen ja innostunut oppimaan uutta! Minä olen myös aina innokas oppimaan uutta ja kutsun sinut mukaan oman äänen tutkimusmatkalle! 

Tunnetko jo nämä äänenavauksen osat?

Montako klikkausta saat?


Jos tuloksesi on alle 5 klikkausta, niin takaan, että hyödyt äänenavauksen treenaamisesta!

Haluatko varmistaa, että pääset kurssin edulliseen pilottiryhmään?

Oletko valmis tekemään vihdoinkin vaikutuksen?
 
Ilmoittaudu heti Avaa äänesi kestämään ja tee vaikutus -kurssin jonotuslistalle! 

Kolmen askeleen äänenavausmenetelmä

Etkö saa viestiäsi perille narisematta?
Vaivaako sinua väsynyt ääni kesken päivän? 

On hvyin tavallista, että monilla ääni väsyy eikä kestä koko päivän puhesuoritusta.

Joissakin ammateissa, kuten opettajantyössä jopa yli puolella ammattikunnasta voi olla äänen kanssa ongelmia päivittäin tai viikoittain.

Miten kurjaa onkaan kakistella kurkkuaan ja juoda vettä tauoilla (jos niitä ehtii pitämään) ja toivoa, että selviää taas yhden päivän äänensä kanssa.

Väsyneen äänen kanssa kamppaileva ei pysty nauttimaan välttämättä vapaa-ajastaankaan täysillä, koska mielessä saattaa siintää jo seuraava työpäivä. Pelottaa myös käyttää ääntään ollenkaan ja joutuu ehkä luopumaan vaikkapa kuoroharrastuksesta - että ääni kestäisi töissä. 

Kuivaa asiaa - vai nariseva ääni? 


Narisevalla äänellä puhuva asiantuntijavieras televisiossa on kaiketi hiukan kulunut esimerkki, mutta valitettavan tosi. Minulla ei käy lainkaan kateeksi tilanne, jossa ehkä lyhyelläkin varoitusajalle joutuu antamaan lausuntoa medialle asiasta kuin asiasta.

Olen itsekin pelästynyt lähelle kasvoja työnnettyä toimittajan mikrofonia, eikä puheeni ole aina ollut kovinkaan helppoa ja luontevaa noissa tilanteissa. Onneksi useimmiten nämä tilanteet ovat nauhoitettuja, joten mitään hätää ei ole. Aina voi ottaa uudestaan, jos sotkeutuu sanoissaan tai ei ymmärrä kysymystä.


Onneksi jokainen voi auttaa omaa ääntään ja löytää puhetapaansa vakuuttavuutta varsin helpoilla keinoilla! Narisevan äänen taustalla on usein riittämätön hengityspaine ja äänen korkeuden laskeminen liian matalalle. Näihin asioihin voit vaikuttaa aivan itse opastuksellani! 

Epävarmuudesta vahvaan ääneen! 

Useat oman alansa huippuasiantuntijat ovat kertoneet minulle, että heitä vaivaa epävarmuus puhujana, vaikka he ovat kiistatta alansa erityisosaajia. Ristiriita liittyy omaan äänenkäyttöön. Henkilö saattaa kokea, että hänen puhetapansa on liian nopea, ääni hiljainen tai artikulaatio epäselvä.

Miten surullista, jos asiantuntemuksesi ei tule selkeästi artikuloitua ja muidenkin hyödyksi. Sen eteen olet nähnyt vaivaa, ja ihmiset janoavat kuulla, mitä sanottavaa sinulla on!

10 minuuttia päivässä riittää! 

Sinun ei tarvitse muuttaa ääntäsi jonkun toisen ihmisen kaltaiseksi. Vielä vähemmän sinun tulee muuttua toiseksi persoonaksi. Riittää, kun harjoittelet omista lähtökohdistasi.

10 minuuttia mukavaa harjoittelua päivässä - ja seitsemän askeleen rutiini - se riittää. Säännöllinen harjoittelu muuttaa väistämättä äänenkäyttötapaasi ja ääntäsi.

Äänivalmentaja Minna Laukkanen

Koe seitsemän askeleen äänenavausmenetelmän muutosvoima!   

Kun olet päättänyt, että halua enää pelätä, kestääkö ääni koko päivän tai loppuviikon, sinulla on ratkaisu tässä käsillä.

En missään nimessä väitä, että ratkaisu on helppo. Joudut tekemään töitä. Mitään ei saa ilmaiseksi. En voi luvata, että pelkästään katselemassa videoitani, äänesi muuttuu yhtään mihinkään suuntaan.

Mutta jos jaksat tehdä harjoituksia 10 min päivässä - vaikka muutamaan harjoituskertaan jaksotettuna - äänesi tulee väistämättä kehittymään!

Avaa äänesi kestämään ja tee vaikutus!  -verkkokurssilla opit, että olet vain seitsemän askeleen päässä kestävästä, vahvasta ja paremman kuuloisesta puheäänestä!

Opetan sinulle nämä askeleet kädestä pitäen monilla eri menetelmillä. Pääset itse kokemaan, miten keho, hengitys ja sinun äänesi sulautuvat helposti toimivaksi instrumentiksi.

Silloin äänesi ei enää estä sinua nauttimasta työstäsi. Pystyt ilmaisemaan äänelläsi sen, mitä haluatkin ja kuulijasi ottavat selkeän viestisi vastaan. 

Kuka avaa sinunkin äänesi kestämään ja loistamaan? 

Hei, olen äänivalmentaja ja laulupedagogi Minna Laukkanen!

Hauska tutustua :-) !   Uskomatonta kyllä, minulla on jo 25 vuoden kokemus äänen kouluttamisesta. Ehkä se siksi tuntuu uskomattomalta, kun olen edelleen yhtä kiinnostunut ja innoissani äänen kehittämisestä!

Ja jos lasketaan kokemus laulamisesta, niin kuulemma jo kaksivuotiaana osasin laulaa lukemattomia lauluja, niin etten antanut äidin hypätä yhtäkään säkeistöä yli unilauluista <3! Eli siitä on jo reilut viisikymmentä vuotta!  

Ensin minulla oli pitkä koulutustie oman äänen kanssa. Lähes ensimetreiltä asti myös opettaminen kutsui minua. Sanotaan, että laulua oppii melkein parhaiten, kun itse opettaa. Opetuskokemuksen lisäksi minulla on toki myös korkeakoulututkinto äänen kouluttamisesta sekä lisäopintoja useissa eri oppilaitoksissa ja kursseilla.  

Nyt kun katsoo taaksepäin, kaikki näyttää selkeältä, että näinhän tämän pitikin mennä, niin oppitieni äänen kouluttajaksi ei ollut mitenkään suoraviivainen. Olin nimittäin nuorena siinä käsityksessä, että ääni on se, mitä se on, eikä sille mitään voi tehdä.  Kuinka väärässä olinkaan!

Ollessani mukana operettikuorossa Turun kaupunginteatterissa 90-luvun alussa tuolloin jo kahden pojan äitinä, sain vinkin laulunopettajana toimivalta kuorokaverilta, että hei, kyllä lauluääntä voi kehittää vielä jopa korkeassa 26-vuoden iässä,! Nyt tämä kaikki tuntuu NIIN hassulta!  Lähdin ensimmäiselle laulutunnilleni ja pian olin aivan liekeissä! Kuuntelin yhteistunneilla muita opettajani oppilaita ja halusin itsekin päästä palavasti eteenpäin ja oppimaan ihania kuulemiani lauluja!  

Opiskelin tuolloin yliopistossa humanistisia aineita loppusuoralla, mutta kun avautui mahdollisuus päästä opiskelemaan musiikkiteatteria, lähdin seuraamaan unelmaani. Musiikkiteatterin opiskelu ja erityisesti lauluilmaisun opinnot loivat pohjan seuraavalle askeleelleni: huomasin, että äänen kehittäminen on minulle se kaikkein antoisin osa-alue.  Eipä aikaakaan, kun musiikkiteatteriopintojeni jälkeen löysin itseni opiskelemasta laulunopettajaksi Turun ammattikorkeakoulussa.

Jo musiikkiteatteri-ilmaisunohjaajakoulutuksessa opintoihin kuului ryhmien ohjaamista. Samaan aikaan aloitin myös laulun opettamisen Turun taiteen ja viestinnän oppilaitoksessa teatteri- ja nukketeatteriopiskelijoille. Olin hyvin innostunut selvittämään vielä aika puuttellisilla taidoillani opiskelijoiden laulutekniikkapulmia! Toki käytin hyväkseni myös osaamistani ilmaisun opettamisessa.
 Laulunopettajaopintojeni aikana joudin kohtaamaan äänellisiä pulmia, joihin ei oikein tuntunut löytyvän keinoja. Osallistuin äänenhuollon kurssille, ja aloin epäillä itselläni refluksitautia, joka voi tulehduttaa kurkunpäätä ja äänihuulia. Käytyäni foniatrin (äänihäiriöiden erikoislääkäri) tutkimuksessa, epäilyni vahvistui.

Onneksi en vielä silloin tiennyt, kuinka paljon nielu-kurkunpäärefluksi tulee aiheuttamaan minulle harmia. Olin puoli vuotta poissa laulutunneilta, ja ääntelin konservatorion käytävillä lasisen putken kautta veteen rentouttaen ylikierroksilla olevaa lihastoimintaa kurkussani.  

Valmistuin aikoinaan laulunopettajaksi ja siitä lähtien olen kouluttanut sekä puhe- että lauluasiakkaita. Olen kehittänyt koulutuskonsepteja sekä asiantuntijatyössä että esim. opetustyössä oleville henkilöille ja ryhmille. Ääniergonomia ja äänen hyvinvointi on minulle aihe, josta jaksan puhua vaikka kuinka paljon. Siinä on vielä paljon useimmilla työpaikoilla tekemistä.

Uskon, että tänä päivänä supervoimani on tunnistaa jokaisen asiakkaansa äänelliset haasteet ja löytää niihin nopeasti toimivat apukeinot. Lisäksi minulla on laaja tietämys ääniergonomiasta, ja se auttaa asiakkaitani huolehtimaan äänestään paremmin myös omassa arjessa.

Olen kouluttanut yritykseni Ääniräätäli Oy:n kautta kattavasti mm. valtionhallinnon virastojen asiakas- ja puhelinpalveluiden työntekijöitä: Verohallinto, Työllisyysrahasto. KELA ja TE-keskus ovat olleet puhekoulutusasiakkaitani. Myös Suomen Eduskunnan tiedotusosasto on käyttänyt äänenkäyttökoulutuspalveluani.

Yritysmaailmasta asiakkaita on ollut pienemmästä isompaan, mm. Sanoma Media ja Lowell ovat tilanneet minulta koulutussarjan myynti- ja puhelinpalveluiden henkilöstölle. Oppilaitokset, koulut ja eri kuntien opetustoimet ovat hyödyntäneet asiantuntemustani opettajien ja varhaiskasvattajien äänenhuollon koulutuksissa.

 Kaiken kaikkiaan olen kouluttanut noin 3000 henkilöä vuosien mittaan yritysten ja virastojen koulutuksissa. Näihin käsiin uskallat antaa oman ainutkertaisen äänesi! Ja erityisesti näihin tarkasti kuunteleviin korviin voit luottaa!

On sanottu, että opetustyylini on lempeä ja kannustava. Hauskaksi ja energiseksikin on mainittu. Tuuletan aina, kun asiakas oivaltaa jotain omasta äänenkäyttötavastaan!

Minusta tärkeintä itsensä ja taitojensa kehittämisessä on tulla tietoiseksi omista ajatuksistaan, aistimuksistaan ja toiminnastaan. Vain siten voi lähteä muuttamaan niitä.

Muutoksen kautta kehitymme ja opimme uusia, entistä helpompia ja parempia tottumuksia. Iloa - inhimillisyyttä - rentoutta!

Kannustan sinuakin lämpimästi kehittämään ääntäsi - se voi antaa sinulle tärkeitä oivalluksia! Onhan myös sanonta, että silmät ovat sielun peili - mutta ääni on itse sielu.


Äänivalmentajasi, Minna


Haluatko varmistaa, että pääset kurssin edulliseen pilottiryhmään?

Seitsemän askelta kestävämpään ja vaikuttavampaan äänenkäyttöön

1.

KEHON LÄMMITTELY HERÄTTÄÄ HENGITYKSEN JA LÄMMITTÄÄ LIHAKSET

Keho on äänesi kaikupohja ja koti. Kaikki, mitä kehossasi tapahtuu, vaikuttaa ääneesi.    

Vapauta kehosi, niin äänesi pääsee virtaamaan vapaasti!

 Toisaalta, ääni tarvitsee myös kehon luonnollista tukea.

Kehon käytön säätely äänentuotossa on monimutkainen ja tiedostamistasi vaativa prosessi.  

Opit kuuntelemaan kehoasi ja vapauttamaan sen tukemaan ääntäsi Avaa äänesi kestämään ja tee vaikutus -kurssilla!

2.

NISKAN, KAULAN JA KYLKIEN AVAUS

Niska ja kaula ovat siellä, missä on äänesi syntypaikka. Kokeile hyvin kevyesti ja varovasti kädelläsi kurkunpäätä (ns. Aatamin omena) ja äännä: MOI MOI MOI!  Huomaat, miten kurkkusi värisee puheen aikana.

Siellä hyvässä turvassa rustorakenteiden takana ovat äänihuulet, joiden värähtelyn tunnemme ja kuulemme korvissamme paineenvaihteluna.  

On tärkeää, että instrumenttisi saa värähdellä vapaasti. Siksi niskan ja kaulan lihasten rentouttaminen ja vapauttaminen on äänentuotolle olennaista.  

Kylkien sisällä sijaitsee äänen voimantuotto. Hengityksen alueen joustavuus on edellytys vapaalle ja  kestävälle puheäänelle.

3.

PURENTA JA KIELI OVAT TÄRKEÄ OSA KESTÄVÄÄ ÄÄNTÄ

Purentalihakset ja kieli muodostavat yhdessä kurkunpään, nielun, ja nenänielun kanssa artikulaatioelimet.

 Purentalihaksiin ja kieleen voit kuitenkin vaikuttaa tietoisemmin, kuin muihin artikulaatioelimiin.

Tylsempi puoli purenta- ja kielilihaksilla on se, että jos ne ovat kovin tiukat, ne vaikuttavat äänentuottoon hyvin häiritsevästi.

HARJOITUS: Tee harjoitus peilin ääressä. Sano normaaliin tapaasi: Hyvää päivää - mitä kuuluu? Miltä tuntuu? Mitä huomaat tapahtuvan leuassasi?

Onko leukasi raollaan - vai hampaat lähellä toisiaan tai jopa kiinni toisissaan.

4.

AVAA ÄÄNIVÄYLÄ SOIMAAN

Äänivälylällä tarkoitetaan sitä osaa äänielimistössä, joka alkaa äänihuulista ja päättyy - huuliin. Lisäksi nenäontelosto lasketaan mukaan ääniväylään.

Ääniväylää on hyvä pitää mahdollisuuksien mukaan aika tilavana, ja hyödyntää samalla resonanssituntemuksia väylästä. Kuulostaako heprealta?

Älä huoli, tulet kyllä kokemuksen kautta tutustumaan omaan ääniväylääsi! Opit avaamaan ääniväylääsi helposti ja luonnollisesti harjoittelemalla.

Avaa äänesi kestämään ja tee vaikutus -kurssilta saat eväät omaan harjoitteluun!

5.

OPI HENGITTÄMÄÄN ÄÄNESI AUKI

Keho on äänesi kaikupohja ja koti. Kaikki, mitä kehossasi tapahtuu, vaikuttaa ääneesi.    

Vapauta kehosi, niin äänesi pääsee virtaamaan vapaasti!

 Toisaalta, ääni tarvitsee myös kehon luonnollista tukea.

Kehon käytön säätely äänentuotossa on monimutkainen ja tiedostamistasi vaativa prosessi.  

Opit kuuntelemaan kehoasi ja vapauttamaan sen tukemaan ääntäsi Avaa äänesi kestämään ja tee vaikutus -kurssilla!

6.

LÄMMITÄ ÄÄNTÄSI

Miten ääntä lämmitellään? Kaikki, mitä kurssilla opit, tähtää äänielimistösi lämmittelyyn.

Tässä askeleessa on aika huomioida vielä lisää äänilähdettä, värähtelijää kurkunpäässä - eli äänihuulia.

Esimerkiksi hyminöillä lämmittelet ääntäsi turvallisesti. Kurkunpään verenkierto lisääntyy ja äänihuulet sulkeutuvat kevyemmin ja helpommin, mikä on suotuisaa mahdollisimman vähän kuormittavalle äänentuotolle.

 HARJOITUS: hymähdä napakasti mutta kuitenkin turhaa painetta välttäen: HMH HMH.

Tunne, että aktiivisuus syttyy kehon alaosassa - ei kurkussa. Kokeile erilaisilla tunnetiloilla, iloisesti, vihaisesti jne.

 Miltä tuntuu?

Avaa äänesi kestämään ja tee vaikutus -kurssilta opit lisää äänen lämmittelystä!

7.

ARTIKULOI SELKEÄSTI JA TEE VAIKUTUS

Viimeinen askel kestävään, vahvaan ja selkeään puheäänenkäyttöön on notkea artikulaatio.

Kun äänesi lähtee kehosi ja hengityksesi saattelemana liikkeelle, napakka ja samalla rento artikulaatio viimeistelee viestisi matkalla kuulijan korvaan.

Opit Avaa äänesi kestämään ja tee vaikutus -kurssilla, miten artikuloit selkeästi ja soitat ääntäsi nielun ja suun muodostamassa ääniväylässä.

Äänesi vahvistuu ja saa voimaa, sekä selkeytyy entisestään. Näin viestisi menee vaivatta perille.

Heräsikö sinulla kysymyksiä?

Onko mahdollista oppia verkkokurssilla käyttämään ääntään paremmin?

Kyllä on! Kurssin videot ovat selkeitä ja lisäopastusta saat aina tarvittaessa yhteisösivulla kysymällä tai vaikka laittamalla viestiä kurssin vetäjälle.

Pelkästään videoita katsomalla et kuitenkaan opi. On tärkeää tehdä harjoituksia ja kysyä neuvoa, jos harjoitus tuntuu vaikealta.  

Olen hyvin kiireinen. Paljon minun tulee käyttää aikaa kurssin käymiseen? 

Kun olet motivoitunut kehittämään ääntäsi ja taklaamaan mahdolliset ongelmat, voin vakuuttaa, että 10 minuuttia päivässä riittää.

Voi kuitenkin olla hyödyllistä, että katselet kurssin videot ensin läpi, ja vasta sitten ryhdyt tekemään itse harjoituksia.

Varsinkin kieli- purenta ja ääniharjoitukset voivat olla sinulle vieraampia, joten kannattaa ensin tutustua harjoitukseen. Ja vasta sitten ryhtyä itse kokeilemaan harjoitusta.

En edes suosittele kovin pitkiä harjoittelusessioita.  Kun opit harjoitukset, pystyt tekemään päivittäisen äänenavauksen 10 minuutissa. Sitä ennen tutustu harjoituksiin rauhassa! 

Voinko kehittää vielä ääntäni, vaikka olen jo yli 50 vuotta? 

Kyllä voit! Äänen kehittämisellä ei ole mitään ikärajaa. Vanhin asiakkaani on ollut 90-vuotias, ja hän oli hyvin oppivainen ja ahkera harjoittelija. Oppiminen ja itsensä kehittäminen on enemmänkin asenne- kuin ikäkysymys :-)!

Itse asiassa äänenkäytön harjoittelu on mitä parhainta ikääntymisen tuomien haasteiden ennaltaehkäisyä: samalla kun harjoitat hengitystä ja saat ääneesi pontta, se antaa sinulle itsevarmuutta ja voimaantumisen tunnetta - iästä ja elämäntilanteesta riippumatta!  

PS. Itsekin olen jo reilusti yli 50 vuotta, ja minusta tämä on oikein hyvä elämänvaihe oppia uutta ja kehittää itseään ;-)   

Milloin saan kurssin käyttööni?

Avaa äänesi kestämään ja tee vaikutus -verkkokurssi avautuu saman tien ostoksesi jälkeen. Saat sähköpostiin ohjeet, miten pääset sisään kurssialustalle.

Seitsemän porrasta ja 10 minuuttia päivässä - miten tämä muka voi toimia? 

Niin, kuulostaa minustakin jopa aika paljon luvatulta, jos en itse tietäisi, miten äänen harjoittaminen toimii.

Seitsemän porrasta kuvastaa ne osa-alueet, jotka sinun on otettava haltuun tullaksesi taitavaksi äänenkäyttäjäksi.

Saat äänesi kestämään paremmin ja pystyt - ei vain suoriutumaan - vaan jopa nauttimaan puhetyöstäsi pikku hiljaa enemmän!

Kun asian ajattelee näin: on vain seitsemän asiaa, jotka opittuasi äänesi alkaa kehittyä sinulle ominaiseksi loistavaksi ja vaikuttavaksi puheääneksi!

10 minuuttia päivässä kertoo taas siitä, että 

Jos en ole tyytyväinen kurssiin, voinko peruuttaa ostokseni?  

Olen varma, että Avaa äänesi kestämään ja tee vaikutus -verkkokurssi on sinulle hyödyllinen, siksi uskallan luvata sinulle takuun kaupan päälle.

Kun olet kokeillut kurssia, ja koet, että et saa rahoillesi vastinetta, ilmoita minulle siitä viikon (7 pv) aikana ostoksestasi. Palautan kurssimaksusi tällaisessa tapauksessa. Edellytän kuitenkin, että olet tutustunut kurssiin.

Kuluttajasuojalain mukaan välittömästi toimitettavalla digitaalisella aineistolla ei ole peruutusoikeutta, mutta minä haluan tämän sinulle kuitenkin antaa ja helpottaa siten päätöstäsi.

Kuinka pitkään kurssi on käytössäni? 

Kurssi on käytössäsi puoli vuotta ostopäivästä. 

Jäiko vielä jokin askarruttamaan?
Laita minulle viestiä! 

Pia Hovi, Vuorovaikutussuunnittelija

Turun kaupungin museokeskus

Ääniräätälin verkkokoulutus ennakkokartoituksineen onnistui hyvin. Se antoi osallistujille kokemuksen siitä, että heitä kuunnellaan ja ohjataan oman työnsä ja äänenkäyttönsä pariin. Koulutus oli erittäin informatiivinen ja asiantunteva, sekä samalla myös voimauttava, innostava ja uusiin asioihin rohkaiseva.

Haluatko varmistaa, että pääset kurssin edulliseen pilottiryhmään?

Nyt on sinun vuorosi loistaa!